Contact us

Laten we praten over de mogelijkheden van SGOAL voor uw onderwijsinstelling. Aarzel niet om ons te contacteren. We zijn blij om uw vragen te beantwoorden en staan altijd open voor ideeën en suggesties.
Openingsuren

Maandag – Zaterdag
8:00 – 22:00

Onze locatie

Hexheuvelstraat 5
3620 Neerharen

Contact Info

+32 473 852 942
[email protected]

U kunt het onderstaande formulier invullen
en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bericht

Fijne samenwerking! Bedankt om dit resultaat zo snel neer te zetten! Je team is aangenaam om mee te werken en denkt altijd mee! We raden de toepassing SGOAL zeker aan.

Ons kantoor?

Wij zijn een team van samenwerkende zelfstandige professionals, ieder met een eigen kerncompetentie. De competenties van de teamleden vullen elkaar aan. Samen delen we het gemeenschappelijk belang om onze klant een optimaal resultaat te bieden. Onze passie om een bijdrage te leveren aan het bedrijfsresultaat van onze klanten staat centraal.

Doordat we stimuleren dat we kennis, inzichten en ervaringen continu uitwisselen ontwikkelen we ons snel als team en zijn we creatief om adequaat met problemen en uitdagingen om te gaan. We maken gebruik van elkaars competenties om op deze manier een aantoonbare meerwaarde voor de klanten te creëren. 

Naast onze unieke samenstelling heeft onze organisatie géén kantoor, géén personele kosten en géén onnodige overhead kosten waardoor we ontzettend scherp aanbieden.